Kontracepsioni tradicional

Çfarë është? Ai mbulon një sërë metodash të ndryshme kontracepsioni që nuk përfshijnë metoda hormonale ose penguese: Si funksionon?Metodat që lidhen me ditët pjellore, matjen e temperaturës së trupit dhe monitorimin e mukusit të qafës së mitrës funksionojnë në mënyrë që në nivel të përditshëm një grua monitoron dhe regjistron shenjat dhe simptomat e ndryshme …

Kontracepsioni tradicional Read More »