црвен
Кога информациите и методите на контрацепција ни се при рака, можеме да донесеме свесна одлука
за тоа дали, кога и колку деца ќе имаме.
Кога информациите и методите на контрацепција ни се при рака, можеме да донесеме свесна одлука за тоа дали, кога и колку деца ќе имаме.
зелен
Гинекологот и дерматовенерологот ти се
најдобрите пријатели во грижата за
сексуалното и репродуктивното здравје.
Тука спаѓа и контрацепцијата.
Гинекологот и дерматовенерологот ти се најдобрите пријатели во грижата за сексуалното и репродуктивното здравје. Тука спаѓа и контрацепцијата.
Гинекологот и дерматовенерологот ти се најдобрите пријатели во грижата за сексуалното и репродуктивното здравје. Тука спаѓа и контрацепцијата.
плав
Кога имаш сексуален однос, користењето
на контрацепција е поделена обврска!

Грижата за твоето здравје е твоја обврска!
Кога имаш сексуалнен однос, користењето на контрацепција и е поделена обвска!

Грижата за твоето здравје е твоја обврска!
Кога имаш сексуален однос, користењето на контрацепција е поделена обврска!

Грижата за твоето здравје е твоја обврска!
previous arrow
next arrow

Модерна контрацепција

Ако имаш какво било прашање, пиши ни тука.
Сите прашања ги одговараат стручни лица. 

Институт за јавно здравје на
Република Северна Македонија

ХЕРА – Асоцијација за здравствена
едукација и истражување

Соработници:

Македонска асоцијација на
гинеколози и опстетричари

Центар за семејна медицина –
Медицински факултет Скопје

Македонско лекарско друштво

Со поддршка од:

Европски парламентарен форум за
сексуални и репродуктивни права

Фонд „Сигрид Раусинг“

Scroll to Top

Дали ви требаат информации за контрацепција на знаковен јазик или во лесно разбирлив формат?